fbpx
Themistokli Germenji, 2/173, Tiranë

About Hotel

Home/Page

EKSPERIENCA VJEN ME KOHËN

HISTORIA e Hotelit Tonë

Hotel Elysee, themeluar për herë të parë në vitin 2004 ndodhet në qendër të kryeqytetit Tirana, Shqipëri. I ndodhur në një nga zonat më të rëndësishme të qytetit vetëm 150 milion pas Këshillit të Ministrave, në një zonë rezidenciale me siguri të lartë, pranë ambasadave të SHBA dhe Italisë, me një distancë prej pesë minutash në këmbë nga Pallati i Kongresit dhe stadiumit kombëtar, 10 minuta duke ecur nga sheshi Skënderbej, me pamjen e bukur dhe vendet e mrekullueshme përreth, vendndodhja e hotelit tonë është një nga pasuritë tona më të mira që lidhet me kapacitetin e tij prej 20 dhomash. Për më tepër, hoteli ynë ndodhet shumë afër restoranteve me ushqim tradicional dhe ndërkombëtar me cilësi të lartë

15
Vite
eksperiencë
20
Dhoma
luksoze
15
Veta Skuadër
profesionale

Regjistrohu

Dev by Aplikacione.com  © 2020 All rights reserved. 

Scroll to top